Jelszó kezelés

Kedves Hallgatók!

Az Informatikai és Innovációs Igazgatóság fejlesztése eredményeképpen bevezetésre került a központi felhasználóazonosítási rendszer jelszókezelését támogató önkiszolgáló rendszer.

A szolgáltatás a https://password.pte.hu címen érhető el.

Ha elfelejtette a központi azonosítójához (EHA/Neptun-kód) tartozó jelszavát, vagy fiókja bármilyen okból, például sorozatos rossz jelszó beírása következtében zárolásra került, ezen a felületen önkiszolgáló módon kezelheti a problémát.

A szolgáltatás a mobiltelefonra küldött SMS üzenet segítségével azonosítja önt, így a használat előfeltétele, hogy a Neptun tanulmányi rendszerben legyen regisztrált mobiltelefonszáma. A https://neptun.pte.hu oldalon keresztül elérhető Neptun hallgatói webes felületen  a Saját adatok/Elérhetőség menüpontban láthatók és módosíthatók a mobiltelefonszámok. Fontos, hogy a helyes működés érdekében mindig az aktuális, mobil típusú telefonszámát adja meg.

Kérjük, ellenőrizze, hogy a megfelelő mobiltelefonszám szerepel-e a Neptun rendszerben!

Amennyiben nem rendelkezik regisztrált mobiltelefonszámmal, és jelszavát elfelejtette vagy fiókja zárolt, kérjük keresse fel a kari Tanulmányi Osztályt, vagy Központi Tanulmányi Iroda munkatársait, ahol továbbra is állnak rendelkezésre a kollégák.

Levél Csapda