Pécsi Tudományegyetem

Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer

 

Személyes adatok - adatmódosítás

A Személyes adatok fül alatt az alapvető személyes adatok (pl. név, állampolgárság, adóazonosító szám, születési dátum, oktatási azonosító, stb.) tekinthetőek meg és/vagy módosíthatóak.
A Saját adatok felületen négy tabulátorfül található.
A Állandó/Ideiglenes diákigazolvány fül alatt megjelenítésre kerülnek a hallgatóhoz tartozó diákigazolvány adatok.
A sorvégi (+)Lehetőségek ikonra kattintva az egyes diákigazolványhoz tartozó matrica és esetleges személyi lap adatait van lehetőségünk megtekinteni.
Az Okmányok fül alatt megjelenítésre kerülnek a hivatalos okmányok, melyek feltöltésre kerültek a tanulmányi rendszerben.
Itt lehetőség van új okmányt/okmányokat feltölteni, vagy módosítani, esetleg törölni azok adatait.
Az Előnyben részesítés fül alatt megjelenik az Egyetem által meghatározott azon terület, amely alapján bizonyos eljárásokban a jogosult személy előnyben részesülhet.
Adatmódosítást itt is az Egyetem által meghatározott korlátok között érvényesíthetik a felhasználók.
Az itt megjelenő adatok alapvető fontosságúak többek között a költségtérítés után járó adókedvezményhez, az ösztöndíj-kifizetéshez, vagy a társadalombiztosítási ellátás igénybevételéhez szükséges adminisztrációhoz, ezért csak indokolt esetben változtasson ezeken!
A Saját adatok, Adatmódosítások menüpontra kattintva ellenőrizhető az adatmódosításra beadatott kérelem, illetve hogy melyek kerültek elfogadásra.

Levél Csapda