Neptun Meet Street - Feladatok

Az oktatónak lehetősége van adott kurzushoz a szorgalmi időszakban elvégzendő feladatot kiírni. A feladatok két fő típusúak lehetnek, vagy egy beadandó fájlt kér az adott feladat, vagy kapcsolódik hozzá egy elektronikus vizsga.

A hallgató az új feladat kiírásáról automatikusan rendszerüzenetet kap.

A hallgatók a feladatokat három felületen is láthatják a neptunban.

A Tárgyak/Feladatok menüpontban.

A Tárgyak/Felvett kurzusok menüpontban a kurzusra kattintva, a feladatok fülön.

Illetve a Neptun Meet Street felől. Átlépve a Meet Street-be a kezdő képernyőn megjelennek a virtuális terekkel kapcsolatos új teendők, aktualitások, így többek között látszik az is, hogy új feladat került kiírásra.

A virtuális tereket kilistázva, a kurzus virtuális terére és ott a Feladatok csempére kattintva megtekinthetjük a konkrét feladatot.

Bármelyik felületen, ha a hallgató rákattint az adott feladatra, láthatja annak alapadatait, van feladat beadás füle és beadott feladat füle, illetve üzenetet tud küldeni az oktatónak.

 

z elkészült feladatot a Feladat beadás fülön tudja a hallgató feltölteni.

Bármilyen kiterjesztésű fájl feltöltésére van lehetőség, tehát nem csak dokumentumok, hanem videok, vagy powerpoint bemutatók is feltölthetők.

A beadott feladatok fülön van a hallgatónak lehetősége a már beadott feladatai megtekintésére. Minden hallgató csak a saját maga által beadott feladatokat látja.

 

Egy adott feladat lehet jelentkezéses feladat, vagyis nem kötelező minden hallgató számára, csak azoknak, akik jelentkeznek az aktuális feladatra. Azt, hogy egy feladat jelentkezéses  a feladatok listáján az adott feladat sorában látjuk.

A jelentkezési szándékunkat szükséges jelezni az oktatónak. Az oktató jelentkezteti a hallgatókat a feladatra.

 

Amennyiben az adott feladat elektronikus vizsga, a hallgató a vizsgalap kitöltését a Tanulmányi Rendszer Felületen a vizsgák menüponton belül a vizsgázás almenüben látja, illetve innen indítva tudja kitölteni.

Amennyiben ez egy gyakorló vizsga, akkor a vizsgák/gyakorlás menüponton belül látható.

Az elektronikus vizsgázásról bővebb leírás itt található:

 

https://neptun.pte.hu/hu/segedlet/elektronikus_vizsga

 

Levél Csapda