E-vizsga - vizsgafeladatsorok

 Az elektronikus vizsgának két összetevője van:

1. Elektronikus vizsgafeladatsor, amit az Unipoll felületén lehet létrehozni önálló kérdőívként, vagy kérdéstárból.

2. Beszámolási alakalom, ami lehet félévközi feladat vagy félév végi vizsgaidőpont.

Egy vizsgafeladatsor készítéséhez a tanulmányi rendszerből kell indulni és a Vizsgák, jegybeírás menüponton kell a Vizsgafeladatsorok almenüpontra kattintani. 

A program ezt követően egy felugró ablakban navigál az Unipoll kérdőív szerkesztő felületére. Fontos hogy a felugró ablakokat engedélyezni kell, különben csak a Neptun tájékoztató üzenetét olvashatjuk: A felület betöltődésekor megnyíló felugró ablakban tekintheti meg a vizsgafeladatsorait. Amennyiben nem nyílik meg az ablak kérjük engedélyezze a felugró ablakokat. 

A felugró ablakok engedélyezéséről: Google Chrome / Firefox Mozilla / Internet Explorer 

 

 

 A felületen a bal felső gombok segítségével navigálhatunk az önálló kérdőív és a kérdéstárból történő kérdőív létrehozás között. Az új kérdőív gombra kattintva hozható létre új kérdőív. 

A Kollekciókban a már létrehozott kérdőívek tematikusan, a címkézés szerint jelennek meg, egyszerűsítve ezzel a keresést.

A Kimutatásokon egy adott időintervallumra szűrve a vizsgafeladatsorok kitöltöttségének és eredményének átlagát tekinthetjük meg.

A Kérdőívek alatt az Új sablon lehetővé teszi egy teljes kérdőív importálását zip fájl beolvasásával. Ezzel a kérdőívek átadhatók más oktatónak, illetve más Unipollt használó Egyetemnek. 

 

 

 

 

 

 

Levél Csapda