Unipoll 29.3 - Új verzió

Nyomtatóbarát változatPDF változat

NEPTUN Unipoll 29.3 verzió fejlesztések és hibajavítások

 

Kérdés módosítási hiba - Hibajavítás

Cellánkénti értékadás számmal kérdéstípusban betűk felvitelének tiltása - Hibajavítás

Kérdés előnézetében törtszám kijelzési hiba javítása összpontszámnál - Hibajavítás

Kérdés importálásakor a kérdések nulla értéket kapnak null helyett - Hibajavítás

Üres válasz javítása hibás riportban - Nulla pontos kérdések javítása hibás volt az eredményriportokban. A hibát javítottuk.

Kérdéstárban a többsoros válasz kérdéstípusban a maximálisan beírható karakterek számának javítása - A kérdéstárban a többsoros válasz esetén a javítást követően a rendszer automatikusan betölti maximális hossz mezőbe a maximum 4000 karakterszámot, illetve menti a mezőbe beírt értékeket.

Kitöltési hibák javítása - A kis számosságban elforduló, kitöltés közbeni jogosultság hiba javítása elkészült. A javítást az új vizsga felület tartalmazza.

Régi exportverziók kivezetése - Kivezettük a korábbi exportverziók beállítási lehetőségét a paraméterszerkesztőből, most már egységesen mindenhol csak a legújabb exportverzió használata támogatott.

Teljesítmény javítások - Gyorsítótár alapú teljesítményjavításokat készítettünk, amelynek eredményeként kevesebb adatbázis olvasási művelet történik.

Új vizsga kitöltői felület és új kitöltői motor - Az Unipoll felületek teljes megújításának első lépéseként elkészült az új vizsga kitöltői felülete. A megváltozott megjelenés mellett az új vizsgáztató motor új technológiai alapokon, sűrűbb mentésekkel és kisebb méretű adatcsomagokkal, a szükséges adatok előre lekérésével és gyorsítótárból történő kiolvasásával nyújt magasabb teljesítményt. Az új vizsga felület jelenleg csak a Vizsgakérdőív típushoz (Neptun vizsgákhoz) érhető el.

Az új kitöltő felület a tesztelésnél is megjelenik. Viszont a leadott válaszívek külsőre még a régi formát mutatják.

 

 

Gombfelirat módosítása vizsgáztatásban - "Újrakezdés előző válaszok elvetésével" helyett "Újrakezdés" a módosított felirat.

Rendszerfordítások frissültek - Frissítve lettek a német nyelvi fordítások

Nulla pontos kérdések javításának változása nem megjelölt válasz esetén vizsgáztatásban - Ha egy nulla pontos kérdés válaszát nem jelölték meg kitöltéskor, azt a program eddig helyesnek jelölte. A javítás eredményeként a nulla pontos kérdések a válaszadás mellőzésekor helytelenül kitöltöttként jelennek meg.

"Egyéni kód" technikai nyelvi változat feltöltésének javítása - A hiba javítása elkészült.

Tárgyak nézet lekérdezésének optimalizálása - Optimalizálásokat végeztünk a nézetet alkotó lekérdezésben, így a nézetben használt adatok elérése gyorsabb lett.

Riportok felületen PDF letöltés gomb levétele - A fejlesztés hibáinak kijavításáig a funkciót ideiglenesen kikapcsoltuk.

Készülő funkciók az új vizsgáztatásban - Az új vizsgáztató felület kiadásával együtt néhány funkció jelen állapotában még nem érhető el, ezért a következő funkciók részben vagy teljesen korlátozva vannak: Vizsgasúgó, Vizsga kinézetének megváltoztatása, Nem válaszolok lehetőség, Szöveges eredményhez kép csatolás, Szám formátumának (pl forint, darab) beállítása, Vezérlő elemek átszövegezése.

Levél Csapda