NMS - Neptun Meet Street

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Neptun az NMS közösségi térrel lehetőséget teremt a hallgatóknak és oktatóknak, hogy az intézménnyel kapcsolatos témakörökben úgynevezett virtuális tereket kezeljenek, vagy hozzanak létre, melyek segítségével az adott témakörben fórumokon keresztül kommunikálhatnak diáktársaikkal, vagy más oktatókkal, illetve a virtuális térhez kapcsolódó dokumentumok közé saját kapcsolódó állományokat tölthetnek fel, vagy oszthatnak meg. Szintén az NMS közösségi térben a felhasználónak lehetősége van intézményekkel kapcsolatos feladatai rendszerezésére és adminisztrálására is.

Az NMS segítségével új lehetőség nyílik az oktatók számára is többek között például a kurzusokhoz tartozó dokumentációk közzétételére, a hallgatóknak pedig például a kurzusokkal kapcsolatos véleményalkotásra. Mind a hallgatók, mind az oktatók számára jelentős könnyítést jelent a feladatok elektronikus kezelése is a felületen.

Az NMS közösségi térbe történő első belépéskor a hallgatónak kötelező megadni egy becenevet, ami a későbbiek folyamán a rendszerben segíti az azonosítást, egyediséget biztosít a néven túl.

Levél Csapda