Pécsi Tudományegyetem

Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer

 

Coospace átmeneti elérhetősége oktatóknak

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Tisztelt Oktatók!

A Neptun Tanulmányi Rendszer bevezetésében vezető szerepet játszó Projekt Irányító Bizottság döntése értelmében a CooSpace rendszert hozzáférhetővé tesszük az oktatók számára, annak érdekében, hogy a CooSpace és a Neptun Meet Street közötti konvertálás eredménye ellenőrizhető legyen.

A CooSpace rendszert 2015. november 20-tól új helyen, a https://cst.tr.pte.hu címen érhetik el. Az átmenetileg megnyitott honlap miatt az első belépéskor jelezhet a böngésző program, hogy nem megfelelő az oldal biztonsági tanúsítványa, de ez további problémát nem okoz, hozzá kell járulni az oldal megnyitásához (pl. Kockázat megértése, kivétel hozzáadása, vagy speciális beállítások elfogadása, stb.).

Felhívjuk a figyelmet, hogy a CooSpace-be feltöltött dokumentumok, illetve az abban elvégzett egyéb bejegyzések, módosítások nem kerülnek át a Neptun Meet Street rendszerbe, illetve a CooSpace-be hallgatók nem tudnak belépni, így azt a hallgatókkal való kapcsolattartásra nem alkalmas.
A konverzió eredményével, a Neptun MeetStreet használatával kapcsolatos kérdéseit várjuk a neptun@listserv.pte.hu email címen.

Tisztelettel:
Oktatási Igazgatóság
Tanulmányi Rendszer Iroda

Levél Csapda