EHA vs. Neptun kód

10 posts / 0 new
Last post
Vancsik Péter
EHA vs. Neptun kód

A tanulmányi rendszer használatához továbbra is mindenkinek változatlan marad a hozzáférése, azaz Neptunba is a jelenlegi EHA kóddal lehetséges majd belépni. Természetesen ajánlott mindenki számára a Neptun kód megjegyzése, de a belépési azonosításhoz, illetve az egyéb informatikai rendszerek használatához (például WIFI hálózat) továbbra is az EHA kódot kell használni.

A fórumban várjuk a további kérdéseket és észrevételeket.

Üdvözlettel

Neptun bevezetés csapata

Frőhlichné Teps...
Neptun kód

A NEPTUN nem enged belépni at EHA kóddal. Igy nem tudom az e.learninget sem elolvasni. Mikortól fog működni a rendszer? Köszönettel FRTXAAM.PTE

Vancsik Péter
Re: Neptun kód

Kedves Frőhlichné Tepszics Katalin! Az e-learning tananyag hozzáférése egy partner-rendszeren keresztül valósul meg. A Nexius honlap felületéről érhető el, amelynek linjét bemásolom ide: home.nexiuslearning.com A honlapra történő bejelentkezéshez külön regisztráció szükséges amely e-mail címhez rendelt. A hallgatók esetében a regisztráció ezen honlapon keresztül igényelhető. A hallgatóknak a honlap alján a login ikonra kattintva kell bejelentkezniük, az EHA kódjuk és a jelszavuk megadásával, majd az E-tananyag / E-learning fülre kattintva követni az ott leírt utasításokat. Az oktatók esetében a meglévő e-mail címükre érkezett regisztrációs meghívó. Amennyiben további kérdése van, kérem írjon a neptun@listserv.pte.hu e-mail címre.

Üdvözlettel

Neptun bevezetés csapata

Herczeg Bence Ádám
neptun kód

Ha egy másik egyetemen már kaptam neptun kódot, akkor azt fogom itt is kapni vagy egy teljesen újat adnak?

Vancsik Péter
re: neptun kód

Kedves Herczeg Bence Ádám! Amennyiben már egy felhasználó rendelkezik Neptun kóddal, úgy az a továbbiakban változatlan marad.

Üdvözlettel

Neptun bevezetés csapat

Lőrincz Brigitt...
.

Kedves Neptun bevezetés csapat! Engem sem enged be a Neptun az EHA kóddal, mi lehet ennek az oka? Régebben másik intézményben volt Neptun kódom, előfordulhat, hogy azt szeretné, ha használnám? Mert én már azt elfelejtettem. Jó lenne átnézni vizsgafelvétel előtt, hogy mi merre található, de ha már most be sem enged, mire számíthatok? Köszönettel: LOBVAAA.PTE

Vancsik Péter
Kedves Lőrincz Brigitta Dóra!

Kedves Lőrincz Brigitta Dóra!

A PTE Neptun tanulmányi rendszer november 17-ét követően lesz elérhető. Akkor az EHA kóddal és a hozzá tartozó jelszóval be fog tudni lépni.

A webfelület megismeréséhez javasolt a hallgatók számára kiadott e-learning kurzus elvégzése, amelynek elérési információit ezen weboldalra történő belépést követően az E-tananyag / E-learning menüpont alatt találja.

Üdvözlettel

Neptun bevzetés csapata

Tóth Péter Zsolt
neptun kód

Kedves Herczeg Bence Ádám!Nekem is van neptun kódom az előző egyetememről, de se azzal se az eha kódommal nem enged be a rendszer. Lehetséges, hogy a jelszó nem jó amit használok? Ilyen esetben mi a teendő?

Vancsik Péter
Kedves Tóth Péter Zsolt!

Kedves Tóth Péter Zsolt!

A Neptun tanulmányi rendszer 2015. november 17-től lesz elérhető. Azt követően fog tudni belépni EHA kódjával és a hozzá tertozó jelszavával.

Üdvözlettel

Neptun bevezetés csapata

Bódi Éva
kérdés

A neptunra be tudok lépni, de a virtuális terekbe nem engedi a belépést. Ezáltal nem tudok tananyagot letölteni stb. Azt írja, jogosultság vendég, nem publikus stb. Mit tehetek? Kérem segítsenek. Köszönöm. BOEIABA.PTE

Levél Csapda